Tragere la sorți. Află cine îi va judeca pe Dragnea, Tăriceanu, Udrea, Bica…

 

Membrii noilor completuri de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au fost desemnaţi joi, prin tragere la sorţi. După repartizarea aleatorie a dosarelor, Liviu Dragnea, Elena Udrea, Alin Bica, Victor Ponta, Toni Greblă, Călin Popescu Tăriceanu, Viorel Hrebenciuc.

După repartizarea aleatorie a dosarelor, procesul privind angajările fictive de la Direcţia Copilului Teleorman, în care este judecat Liviu Dragnea, a picat la completul 2 penal. Aceste este format din cinci judecătoare: Encean Simona Daniela, Rog Lucia Tatiana, Rus Alexandra Iuliana, Mera Luciana, Popa Rodica Aida.

Distribuie prietenilor

Tot la acest complet a fost repartizat şi dosarul în care fosta şefă a DIICOT Alina Bica a depus o contestaţie în anulare la condamnarea definitivă.

La completul 1 penal – format din judecătorii Simona Cristina Neniţă, Iulian Dragomir, Constantin Epure, Marius Foitoş, Ionuţ Matei – au fost repartizate dosarele în care sunt judecaţi Victor Ponta şi Viorel Hrebenciuc.
La completul 3 penal – format din judecătorii Francisca Vasile, Silvia Cerbu, Ioana Bogdan, Anca Mădălina Alexandrescu, Ana Iancu – au fost repartizate dosarele în care sunt judecaţi Toni Greblă, Călin Popescu-Tăriceanu, Elena Udrea (contestaţie în anulare).

Toate aceste dosare au primit termen pe data de 19 decembrie.

Citeste mai mult pe RTV.NET