• Home
  • Știri
  • Trei eleve au ajuns la spital după ce au consumat droguri. Medic: „Trebuie să le spunem copiilor și părinților că astfel de substanțe îi pot omorî”

Trei eleve au ajuns la spital după ce au consumat droguri. Medic: „Trebuie să le spunem copiilor și părinților că astfel de substanțe îi pot omorî”

Un incident grav a avut loc joi la Școala Centrală din Capitală. Trei eleve de clasa a VIII-a au ajuns la spital, după ce au consumat substanțe psiho-active.
Cele trei eleve au fost descoperite de colegi, iar profesorii au anunțat Poliția.

Medicul Radu Țincu a explicat pentru B1 TV: „Cel mai probabil discutăm de substanțe inhibitorii ale sistemului nervos central, care au deprimat creierul și care au produs alterarea stării de conștiență și probabil și o scădere a tensiunii arteriale și pulsului. Rămâne de văzut după identificarea în probele toxicologice a tipului de substanță pe care le-au folosit.
Trebuie să le spunem copiilor și părinților că astfel de substanțe îi pot omorî. O supradoză a unei astfel de substanță poate duce la oprirea respirației sau poate duce la o stare de comă atât de profundă care poate fi însoțită de vătămare prin cădere sau de vărsătură care să conducă la aspirarea conținutului la nivel pulmonar”.

Parteneri