Trei lucruri de care să ții cont dacă afacerea ta dispune și de o piscină interioară

piscina interioara scaled 1

Atunci când vine vorba de centrele de wellness sau cluburile care implică atât sală de forță cât și piscină interioară, este esențial ca toate activitățile clienților să fie făcute în condiții de maximă siguranță și de confort. Acest lucru este în special valabil atunci când vine vorba de piscina interioară pentru că aceasta aduce cu siguranță dificultăți mai mari atunci când vine vorba de întreținere. Dacă vrei să ai clienți mulțumiți care să revină la piscina ta, trebuie să le asiguri condițiile optime.

Tocmai de aceea, mai jos vei regăsi o listă de trei elemente de bază care nu ar trebui să îți lipsească dacă ai în administrare o piscină interioară.

Ce nu ar trebui să lipsească de la nicio piscină interioară

  1. Sistem de tratare a apei de înaltă performanță

Cel mai important lucru de care trebuie să ții cont dacă ai o piscină interioară este fără îndoială calitatea apei. Ea trebuie să beneficieze de un sistem de întreținere și tratare la cele mai înalte standarde pentru ca tu să oferi clienților tăi siguranța de care au nevoie și pentru a evita amenzile și sancțiunile din partea autorităților, întrucât controalele au loc din ce în ce mai des, în special în timpul sezonului cald. De asemenea, acest lucru te va ajuta și pe tine – piscina ta va fi cu siguranță mai atractivă dacă le vei putea transmite potențialilor clienți că mediul în care vor înota este unul 100% sigur. Desigur, temperatura apei este și ea importantă – trebuie să găsești echilibrul care va mulțumi majoritatea persoanelor, dar în primul rând asigură-te că apa va fi tratată corespunzător de un sistem de înaltă performanță.

  1. Un dezumidificator 

Aerul din încăperea unde este plasată piscina interioară  poate să ajungă la o umiditate foarte crescută, ceea ce va fi, evident, foarte inconfortabil pentru toate persoanele prezente. Nu vrei să îi pui în poziții neplăcute pe clienții tăi, iar dacă vei avea și șezlonguri pe care ei se vor relaxa după o partidă sănătoasă de înot, atunci vei dori ca aerul să fie unul curat, sănătos și plăcut. Tocmai de aceea, trebuie să folosești un dezumidificator pentru piscină de calitate, cum sunt cele oferite de  Fral.ro. Vei observa o îmbunătățire rapidă a aerului și a atmosferei în general. 

  1. Prezența permanentă a unui profesionist dacă este vorba de apă cu adâncime ridicată

Multe persoane vin la piscine interioare pentru a face mișcare, însă realitatea este că nu toată lumea știe să înoate. Tocmai de aceea, există întotdeauna pericolul înecului, indiferent de câte mesaje de avertizare vei posta pentru cei care vin la piscină. Astfel, pentru siguranța tuturor și pentru a evita accidente pe care nimeni nu le dorește, dacă piscina ta are o adâncime ridicată, încearcă să aduci un profesor de înot care să fie constant prezent. Un avantaj aici este că vei putea oferi și lecții de înot în paralel și în același timp vei asigura siguranța tuturor celor prezenți.

Așadar, când vine vorba de o piscină interioară, nu uita să iei toate măsurile de siguranță și confort pentru ca mereu clienții tăi să aibă parte de cele mai bune condiții.

Sursa foto: unsplash.com

Parteneri