• Home
  • Știri
  • Trei medalii de aur şi trei de bronz pentru România, la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen

Trei medalii de aur şi trei de bronz pentru România, la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen

canotaj

Echipajele României au realizat performanțe extraordinare, sâmbătă, la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen, obținând trei medalii de aur și trei de bronz.
Potrivit Federației Române de Canotaj, medalia de aur în proba de dublu rame feminin (W2-) a fost câștigată de Denisa Tîlvescu și Ioana Vrînceanu.

În proba de dublu rame masculin (M2-) a Campionatelor Europene de Canotaj de la Munchen, Germania, aurul a fost obținut de echipajul compus din Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan.
Cea de-a treia medalie de aur a fost adusă de Ancuta Bodnar şi Simona Radis, în proba de dublu vâsle.

Tot sâmbătă, România a obţinut şi medaliile de bronz în proba feminină de patru rame, prin echipajul alcătuit din Mădălina Bereş, Iuliana Buhuş, Magdalena Rusu şi Amalia Bereș.

Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi Florin Lehaci au obţinut sâmbătă medalia de bronz în proba de patru rame masculin.

Mihai Chiruţă, Ciprian Tudosă, Ioan Prundeanu şi Florin-Marian Enache au câştigat medalia de bronz în proba de patru vâsle masculin (M4x), la Europeanul de la Munchen.

De asemenea, echipajul de patru vâsle feminin (W4x), compus din Emanuela-Ioana Ciotău, Cristina Druga, Iulia-Liliana Bălăucă și Patricia Cireș, a încheiat cursa din Finala B pe locul 2 și ocupă poziția 8 în clasamentul general.

De asemenea, Andrei-Sebastian Cornea și Cristian-Ionuț Cojocaru au încheiat pe locul 4 cursa din Semifinala A/B în proba de dublu vâsle masculin (M2x). Vor concura în Finala B, a mai anunțat Federația, potrivit romaniatv.net.

Parteneri