Trump îl laudă pe Putin, la 24 de ore după ce Obama i-a declarat război diplomatic

Și în SUA politicienii din vârf se înțeleg cam cum se înțeleg cei de pe Dâmbovița. Donald Trump a lăudat, într-un mesaj pe Twitter. „inteligența” președintelui rus, Vladimir Putin, la mai puțin de 24 de ore după sancțiunile impuse Moscovei de președintele Barack Obama, care a trimis acasă zeci de diplomați ruși, transmite AFP.
Donald Trump s-a referit la decizia liderului de la Kremlin de a nu răspunde deocamdată sancțiunilor impuse de Washington împotriva Moscovei pentru presupusa implicare a Rusiei în campania prezidențială din Statele Unite, conform Agerpres.
Administrația americană acuză Rusia că a orchestrat atacurile cibernetice care au dus la interceptarea și publicarea a mii de mailuri ale unor oficiali democrați, perturbând mesajul candidatei Hillary Clinton în timpul campaniei prezidențiale și sprijinind interesat alegerea lui Donald Trump. Cele două atitudini ale președinților americani explică limpede cam cum se înțeleg cei doi care vor face schimb, în curând, de putere, la Casa Albă.