• Home
  • Prima
  • Trump şi soţia lui au coronavirus. Care este starea lor de sănătate

Trump şi soţia lui au coronavirus. Care este starea lor de sănătate

trump si melania

Președintele SUA Donald Trump, 74 de ani, a anunțat că este infectat cu noul coronavirus. Într-un mesaj pe Twitter, el a anunțat că și soția sa, Melania, a ieșit pozitivă în urma testării.

„În această seară, Prima Doamnă și cu mine am fost testați pozitiv la COVID-19. Vom începe carantina și recuperarea imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris Donald Trump, pe Twitter, în noaptea de joi spre vineri, la ora 1:00 (ora Washington DC), potrivit digi24.ro.

Medicul personal al lui Donald Trump a anunțat că președintele american este bine și va rămâne izolat la Casa Albă pentru moment.

De pe pagina de Twitter a Primei Doamne a SUA, Melania Trump (50 de ani) a anunțat că „după ce prea mulți americani au trecut prin asta în acest an, președintele și cu mine vom intra în carantină acasă, după rezultatul pozitiv la COVID-19”.

„Ne simțim bine; Am anulat toate evenimentele din perioada următoare. Aveți grijă să fiți în siguranță și vom trece cu bine prin această încercare”, se mai arată în mesaj.

Liderul american și soția sa au făcut testele după ce Hope Hicks (31 de ani), una dintre cele mai apropiate colaboratoare ale lui Donald Trump, a fost testată pozitiv la coronavirus.

Ea a făcut parte din grupul de consilieri care a călătorit marți cu președintele, la bordul Air Force One, la dezbaterea electorală pe care a avut-o miercuri cu Joe Biden în Cleveland, Ohio. De asemenea, Hicks a mers cu Trump în Minnesota pentru un miting de campanie în aceeași zi.

În urmă cu o săptămână, Trump le spunea americanilor să nu se îngrijoreze, deoarece COVID-19 „nu afectează practic pe nimeni”, cu excepția bătrânilor și a celor cu afecțiuni cardiace.

De altfel, la dezbaterea de miercuri cu Joe Biden, liderul american îl critica pe oponentul său pentru că poartă mască foarte des și nu are evenimente de campanie la fel de mari ca ale sale.

Parteneri