• Home
  • Știri
  • Tudose, către Ciolacu: Candidatul PSD la preşedinţie trebuie să fie din PSD. Accept că poate dumneavoastră nu doriţi să candidaţi, dar …

Tudose, către Ciolacu: Candidatul PSD la preşedinţie trebuie să fie din PSD. Accept că poate dumneavoastră nu doriţi să candidaţi, dar …

mihai tudose trist

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat vineri, la conferinţa de alegeri a PSD Brăila, că deşi va intra în conflict de idei cu conducerea partidului, candidatul PSD la preşedinţie trebuie să fie din PSD, pentru că altfel nu vor câştiga.

Despre Ciolacu, Tudose a afirmat că ”este pentru prima dată în istoria partidului când preşedintele partidului este un tip care a lipit afişe de mic şi a parcurs toate treptele, şi întâi a făcut de toate în partid şi apoi a avut girofar”.

”Am să intru în conflict de idei şi nu e pentru prima dată, cu conducerea partidului. Candidatul PSD la preşedinţie trebuie să fie din PSD. Chestia asta, că aducem pe unul de afară, că o să ne înveţe el de unde iese soarele, eu nu cred. Nu vom câştiga. Ideea, domnule preşedintele, domnule secretar general, de a spune că oamenii bună să conducă ţara sunt în afara PSD-ului eu nu prea o înghit. Oamenii buni, care sunt în stare să conducă ţara bine, sunt deja în PSD, că dacă erau buni, veneau deja”, a afirmat Tudose, potrivit news.ro.

El a mai precizat: ”Aşa că, accept că poate dumneavoastră nu doriţi să candidaţi, se poate accepta că nu este automat preşedintele candidatul la preşedinţie, dar dacă noi spunem că nu avem în rândul sutelor de mii de membri un om bun să conducă ţara, cred că avem o problemă. Şi eu nu cred că avem o problemă, domnule preşedinte, cred că găsim oameni buni aici”.

Mai mult aici

Parteneri