Tudose dezminte cearta cu Dragnea:”Am stat de vorbă constructiv”

Știrea, comentată și de Gabriela Firea pe un post de televiune (ea spune că nu crede așa ceva!), că ar exista tensiuni între președintele partidului, Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose, a fost dezmințită de unul dintre cei doi. Iată ce a declarat premierul, în nota sa ironică, în conferința de presă desfășurată după vizita de miercuri la MinisterulTransporturilor:
„Am citit și eu știrea că luni m-am certat cu domnul președinte Dragnea. Am aflat din nou lucruri noi despre mine. Luni n-am reușit să vorbim, dar, dacă trebuie cumva, o să ne certăm ca să vă validăm știrea. N-am apucat să ne certăm încă, nici luni și nici ieri și nici azi. Am stat de vorbă ieri, după evenimentul de la Ambasada Statelor Unite ale Americii, am stat de vorbă constructiv, nu numai cu el, împreună cu alți colegi, despre cum așezăm lucrurile pe linie de guvernare, fără niciun fel de ceartă. Îmi pare rău că vă dezamăgesc”.
Au apărut informații, pe surse, legate de ”nemulțumirile lui Tudose” căruia i se ”bagă pe gât” oameni de la partid, dar și legate de un program de guvernare imposibil de pus în practică.
Cristina Matei, AMPress