Tudose îl ironizează pe Dragnea: Ar trebui să pun tot o poză cu Dragnea în maşină?

0 75

Fostul premier Mihai Tudose l-a ironizat, vineri, pe Facebook, pe liderul PSD Liviu Dragnea, după ce a fost întrebat cum poate dovedi că el este cel care postează mesajele.
„Indiferent de vârstă, fiecare om păstrează în adâncul sufletului o mică parte a copilului care a fost cândva. La mulţi ani tuturor copiiilor!”, a scris Mihai Tudose, pe pagina de socializare, cu ocazia Zilei Copilului.
Un internaut l-a întrebat dacă persoana care postează mesajele este chiar Mihai Tudose. „Să fac o gluma.Chiar dumneavoastră sunteţi cel care postaţi,ori este cineva care o face în numele dumneavoastră? Cine ştie… poate aveţi ceva mici de dat şi dvs. Eu aduc muştarul”, a comentat utilizatorul, porivit Mediafax.
Răspunsul lui Mihai Tudose nu a întârziat să apară: „Şi cum ar trebui să dovedesc că sunt eu cel care postează…? Apropo de gluma cu micii, ar trebui să pun tot o poză cu Dragnea în maşină? O zi frumoasă, la mulţi ani!”.

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.