• Home
  • Prima
  • Turcan, despre scăderea salariilor în sistemul de sănătate: Manipulare a unor politicieni. Un act criminal

Turcan, despre scăderea salariilor în sistemul de sănătate: Manipulare a unor politicieni. Un act criminal

turcan 1

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, aduce lămuriri, după ce în spațiul public s-a vehiculat informația că s-ar intenționa scăderea salariilor personalului din sistemul medical.

„Evaluarea sistemului public de salarizare pe care o realizăm la Ministerul Muncii nu a luat nicio secundă în calcul scăderea salariilor personalului din sistemul de sănătate.

Intenția noastră este de a aduce echitate pentru cei care au rămas cu salarii mici din iresponsabilitatea PSD-ului, lăsând brancardierii, infirmierii, tot personalul TESA, pe salarii de bază foarte mici și fără sporurile pe care le au ceilalți angajați din același domeniu de activitate”, a scris Turcan, pe facebook.

De asemenea, ministrul califică drept „un act criminal, tentativa unor politicieni de a manipula personalul din sănătate”.

„Este iresponsabilă tentativa anumitor politicieni de a manipula personalul-cheie din sănătate cu false știri precum cea despre scăderea salariilor. Personalul medical, cel din ATI mai ales, are o responsabilitate uriașă în vreme de pandemie. Orice manipulare făcută cu scopul de a-l demotiva, venită din partea unor politicieni care nu au făcut altceva decât să distrugă și nu să construiască, este calificabilă drept un act criminal”, a mai scris Turcan, pe pagina de socializare.

AMPress

Parteneri