Turcan: PNL cere demisia în alb a lui Dragnea și Grindeanu. Au o înțelegere netransparentă și nenorocită pentru poporul român

Liberalii cer demisia în alb a premierului Sorin Grindeanu și a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, pentru a demonstra că „nu sunt personaje într-un joc ipocrit privind legea grațierii”.

„PNL solicită demisia în alb a domnilor Dragnea și Grindeanu. Aceasta este singura modalitate prin care președintele Camerei Deputaților și premierul României pot să demonstreze că nu sunt personaje într-un joc ipocrit privind legea grațierii. PSD și ALDE au majoritatea în Camera Deputaților, în Senat, dețin Guvernul României, cu alte cuvinte au toate pârghiile pentru a-și determina parlamentarii să respingă grațierea pentru fapte de corupție. Din nefericire, impresia pe care ne-au transmis-o personajele în cauză este aceea că aruncă mingea de la unul la altul, că au o înțelegere netransparentă și nenorocită pentru poporul român ca prin prezența domnului Șerban Nicolae să își împartă responsabilitatea și să includă grațierea pentru corupți. Această modalitate este în dispreț total față de ceea ce așteaptă oamenii de la cei care guvernează astăzi, este în dispreț total față de cei care cu bună credință și bună intenție respectă legile în această țară și își construiesc un drum sănătos în viață”, a spus Turcan, după ședința Biroului Politic Național al PNL, potrivit Agerpres.