Un avion de pasageri s-a întors din zbor, fiindcă o mamă și-a uitat copilul în aeroport

O tânără mamă, aflată la bordul unui avion care plecase din Arabia Saudită către Malaezia, și-a dat seama în timpul zborului că și-a uitat bebelușul în aeroport. Aeronava s-a întors astfel din drum pentru a o ajuta pe femeie să-și recupereze copilul. Femeia nu şi-a uitat poşeta, ceea ce se petrece mai des, ci copilul, ceea ce e aproape incredibil.

Zborul Saudi Arabian Airlines către Kuala Lumpur s-a întors în aeroportul King Abdulaziz, de unde a plecat, după ce femeia panicată a alertat membrii echipajului că a uitat să-și ia copilul, potrivit The Telegraph.
Un videoclip în care pilotul îi cere controlorului de trafic aerian permisiunea de a se întoarce a devenit viral.
Pilotul fost aplaudat de ceilalţi pasageri, după ce a anunţat motivul pentru care revine pe pistă.
În înregistrare se aude cum unul dintre controlori îi spune unui coleg: „Acest zbor cere să se întoarcă… o pasageră și-a uitat copilul în zona de așteptare, sărăcuțul.
Un alt bărbat îi răspunde: „Ok, întoarceți-vă la poartă. Asta e cu siguranța o situație pe care n-am mai întâlnit-o până acum”.
Potrivit Gulf News, incidentul bizar a avut loc în cursul weekendului și înregistrarea video lasă de înțeles că avionul era deja în aer. Povestea are un final fericit, iar mama, căscîundă, zicem noi, a fost reunită cu bebelușul ei.