• Home
  • Prima
  • Un bărbat în vârstă de 88 de ani, salvat dintr-o fântână de 22 m adâncime

Un bărbat în vârstă de 88 de ani, salvat dintr-o fântână de 22 m adâncime

pompieri

Pompierii suceveni au intervenit, joi, pentru salvarea unui bărbat în vârstă de 88 de ani, căzut într-o fântână adâncă de 22 de metri şi cu diametrul de doar 50 de centimetri la suprafaţă, acesta fiind scos în stare de semiconştienţă şi predat unui echipaj SMURD.

Potrivit unei informări a IGSU, acţiunea a avut loc în satul Mironu, din comuna Valea Moldovei, fântâna respectivă fiind construită din tuburi, cu o adâncime de 22 de metri şi cu diametrul la suprafaţă de doar 50 de centimetri, fiind mai redus spre bază, formând un con.

„Din cauza diametrului redus, pompierii militari au echipat si au asigurat un voluntar din localitate, cu o talie care i-a permis acestuia să ajungă la victimă. După ce voluntarul a coborât în fântână şi a asigurat bătrânul, cei doi au fost extraşi la suprafaţă de pompieri. Victima, în stare de semiconştienţă, a fost preluată de către echipajul de prim ajutor, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, iar ulterior l-a predat echipajului SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă)”, precizează sursa citată, conform Agerpres.

Parteneri