Un ceas poate dezvălui secrete din personalitatea unei persoane

Un ceas este un lucru foarte personal, iar atunci când vine vorba de alegerea unui produs din categoria de ceasuri bărbătești de firmă, este clar faptul că provocarea este cu atât mai mare.

Oamenii iau în considerare când fac asemenea achiziții pentru ei înșiși criterii diferite, dintre care, cele mai importante sunt: gustul personal, prețul, stilul de viață etc.

Ceasul purtat poate spune multe despre purtătorul lui

Distribuie prietenilor

În orice caz, indiferent cu ar fi ales, un ceas poate adesea să spună multe lucruri despre personalitatea proprietarului său. Mulți visează la accesorii de marcă, unele din nefericire inaccesibile celor mulți, dar există și produse foarte bune la un preț extrem de accesibil. Asta și pentru că uneori celebritatea unui brand trasează prețurile unor ceasuri, nu neapărat calitatea acestora.

Este deja încetățenită ideea că un om purtând un ceas Rolex se descurcă bine în viață. El își poate permite să cheltuiască bani mulți pe bunuri de lux: mașini scumpe, vacanțe în locuri exotice, haine de firmă și, desigur, niște ceasuri speciale. Așa cum sunt bijuteriile cu diamante pentru femei, tot astfel sunt aceste ceasuri prețioase pentru un bărbat de succes (om de afaceri, sportiv renumit, politician etc.)

Dar nu trebuie să fii milionar pentru a purta un ceas care să te reprezinte.

Există multe branduri cu notorietate pe piață care oferă ceasuri bune la prețuri accesibile.

În plus, trebuie avut în vedere că au dispărut zilele în care ceasurile au fost erau utilizate exclusiv pentru a măsura timpul și a arăta starea materială de care dispune posesorii lor.

Un ceas, în epoca actuală, precum spune o celebră reclamă de băuturi, este ceea ce separă băieții de bărbați și fetele de femei. Și nu este vorba doar de numărul anilor persoanelor în cauză.

Putem citi o persoană inclusiv după tipul ceasului pe care îl poartă. Acest lucru se întâmplă deoarece este mai simplu ca să disimulezi alegând diverse ținute vestimentare, decât o poți face cu ceasurile.  De regulă un om nu are mai mult de 3 – 4 modele, de aceea ele pot constitui indicii puternice și rapide pentru descifrarea unor elemente definitorii din ceea ce se află în spatele aparențelor.

Un ceas Casio, precum sunt cele de la Japora, de exemplu, ne spune că posesorul este de regulă activ, adoră mișcarea în aer liber, drumețiile. Este în ton cu vremurile, iubește tot ce e nou, mai ales în materie de tehnologie.

Un ceas Timex spune o poveste frumoasă despre acela ce îl poartă. Îi plac lucrurile în care elementele vechi se împletesc cu inovațiile de ultimă oră, vrea să dețină obiecte care să îl reprezinte, dar care să nu coste totuși o avere. Este o persoană plină de generozitate, dar nu uită ca să păstreze și pentru el anumite lucruri care să îi aducă fericire. Nu își uită rădăcinile, are momente când îl năpădește nostalgia amintindu-și de anumite evenimente din copilăria și/sau adolescența sa, dar nu rămâne acolo, ci încearcă să trăiască frumos clipa prezentă.

Ceasurile, accesorii mereu la modă

Pentru unii oameni, ceasurile sunt pur și simplu accesorii vechi, desuete. Ce greșeală pot face! Dar pentru mulți sunt ceva mult mai mult decât atât.

Ceasurile sunt una dintre puținele bijuterii pe care bărbații le pot purta.

Și atunci, de ce să nu profitați?