A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Pensionarul de 64 de ani a înjunghiat mortal hoţul de 34 de ani care-l imobiliza și l-a pus pe fugă pe celălalt care i-au intrat în proprietate

0 1.767

Un pensionar din Galaţi (64 de ani) l-a ucis pe unul dintre hoţii care intraseră în casa lui  pentru a-l jefui. Hoțul a încercat să-l imobilizeze pe proprietar, dar acesta l-a înjunghiat mortal. Atacul s-a petrecut marți, 6 noiembrie. Hoțul avea 34 de ani, iar complicele lui a fugit, îngrozit de forța proprietarului care-l putea pune la pământ și pe el.

Jaful urma să se petreacă pe informația că pensionarul avea în casă mulți bani. Anchetatorii îl cercetează pe proprietar dacă a fost cu adevărat în legitimă apărare sau a exagerat omorând hoțul. Vecinii pensionarului îi iau apărarea, lăudându-l pentru curaj.

Persoanele singure și în vârstă sunt ținta predilectă a hoților, îngrijorător de multe cazuri de jaf și chiar crimă fiind înregistrate în ultima vreme.

Mădălina Stoica, AMPress

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More