Un polițist a oprit traficul pe un bulevard din Oradea pentru a ajuta un bătrân să traverseze strada

Un poliţist bihorean a fost filmat în timp ce a oprit circulația într-o zonă aglomerată a municipiului Oradea pentru a ajuta un bătrân să traverseze strada. Întâmplarea a avut loc sâmbătă, la intersecția bulevardului Magheru cu Parcul Traian, iar imaginile postate de o orădeancă pe grupul Info Trafic din Bihor au strâns peste 3.000 de reacții și mai bine de 250 de comentarii.

Poliţistul l-a observat pe bătrânul care stătea dezorientat lângă pasajul pietonal subteran dinaintea podului Dacia și a oprit mașina ca să afle ce e cu pensionarul. A aflat că, din cauza vârstei, acesta nu putea să coboare treptele în pasaj pentru a trece de partea cealaltă a drumului.

Agentul a hotărât să oprească circulația pe bulevardul Magheru și a blocat traficul cu ajutorul mașinii de Poliție. Apoi l-a ajutat pe pieton să traverseze în siguranță.

Distribuie prietenilor

”Un polițist oprește circulația din intersectia bulevardul Magheru – Parcul Traian pentru a ajuta un bătrânel (care ar putea fi tatăl, bunicul oricăruia dintre noi) să traverseze drumul… Respect, OMULE! Mai sunt printre noi și OAMENI”, a scris o orădeancă pe grupul Info Trafic Bihor.

Autorul acestui gest se numește Mircea Lucuța, un polițist în vârstă de 38 de ani. Originar din Beiuș, acesta este agent în cadrul Biroului Rutier Oradea

Sursa DIGI24.ro