Unde si de ce sa folosesti lampi solare?

Persoanele care sunt interesate de gradina lor si isi doresc cat mai multe elemente decorative pentru ea, ar trebui sa incerce sa foloseasca lampi solare. Acestea sunt unele dintre cele mai bune obiecte decorative pentru gradina, care vor oferi totodata si lumina pe timpul noptii.  Undele dintre cele mai frumoase astfel de produse sunt cele de la Eglo.

Lampi solare pentru curte si gradina

Sunt mai multe modele de lampi solare de exterior si toate sunt perfecte pentru a oferi lumina pe o alee de flori, pentru a fi puse pe marginea gardului si pentru a delimina drumul de la poarta si pana la usa casei. Iluminatul gradinii are si rolul de a crea o atmosfera foarte placuta pentru a avea un spatiu estetic. Lumina reprezinta unul dintre factorii externi care au rolul de a influenta starea de spriti.

Distribuie prietenilor

Iluminatul gradinii are totodata si rol practic, mai exact cresterea nivelului de siguranta dupa ce soarele apune. Pentru a imbina corect cele doua roluri, practic si estetic este important sa se stabileasca zonele dorite ce trebuie sa fie urmarite.

Lampi solare pe alei

Pentru iluminatul aleilor sunt recomandate lampi solare, economice si practice, deoarece ele sunt intens folosite. Se poate opta pentru mai multe tipuri de corpuri de exterior si este important sa fie LED pentru o durata de viata ceva mai mare si pentru economie.

Pentru zona de acces sunt recomandate 4 tipuri de corpuri de iluminat, reprezentate de lampi solare, felinare, spoturi incastrate si stalpi. Stalpii sunt foarte usor de montat pe toate suprafetele si vor oferi lumina de sus in jos atunci cand marimea stalpului este inalta sau medie. El va creea o atmosfera placuta fara a deranja ochii.

Corpuri de iluminat de la Eglo pentru iluminat ornamental

Lampile solare de la Eglo sunt foarte utile mai ales in zonele in care suprafata este mare sau in cele in care nu exista cablu de curent. Datorita senzorilor pe care le au, acestea ofera un nivel ridicat de confort iar instalarea se va face in doua minute fara sa se solicite ajutor suplimentar.

Pentru iluminat estetic se recomanda utilizarea iluminatului arhitectural, spoturilor si proiectoarelor. In cazul in care scopul este acela de a evidentia cladirea se pot combina mai multe tipuri de lampi pentru exterior cum sunt cele pentru iluminat arhitectural.

Pentru a scoate in evidenta mai multe obiecte existente in curte, cum ar fi un pom sau o fantana, se pot instala si proiectoare pentru a atrage atentia asupra acestui obiect in cel mai scurt timo. De asemenea, este foarte important ca toate obiectele folosite sa fie pentru uz exterior pentru a evita accidentele nedorite.