Uriaşa bucurie a unei campioane! Cum a trăit Simona Halep ultimul punct al calificării în semifinalele Fed Cup

Fetele din echipa României de Fed Cup s-au calificat în semifinalele competiției, ultimul punct al partidei disputate împotriva reprezentativei Cehiei fiind adus, în meciul de dublu, de perechea Irina Begu – Monica Niculescu.

Simona Halep a simțit cum e să fii în pielea unui suporter, trăind emoțiile unui meci dramatic, trăit la intensitate maximă până la ultimul punct al partidei.

Imediat după victoria fetelor din echipa de dublu, Simona a ridicat mâinile spre cer, după care a sărit peste panourile publicitare și a fugit pe teren pentru a le îmbrățișa pe performere și a sărbători alături de celelalte jucătoare din echipă.

Distribuie prietenilor

La finalul meciului, Simona, cea care a adus României două puncte din cele trei, a vorbit despre trăirile pe care le-a avut în tribună, la meciul câștigat dramatic de Begu și Niculescu.

”Am avut niște emoții extraordinare. Nu am mai trăit niciodată așa ceva și mă bucur tare mult că am reușit să câștigăm. Mi-am propus acest lucru și uite că Dumnezeu nu ne lasă la greu. Nu cred că se putea un scenariu mai dramatic, dar fetele au fost puternice mental, nu au cedat nicio clipă și au crezut în ele”, a spus Simona, după meci, pentru Digi Sport.

Preluat de la AllforRomania.ro