AM Press Logo
Muzeul Pietrei

USR şi Forţa Dreptei depun moţiune simplă împotriva ministrului Petre Daea

Liderul deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu a anunţat miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, că USR şi Forţa Dreptei depun o moţiune simplă împotriva ministrului Petre Daea, cu titlul ”De la grânarul Europei la ruşinea Europei. Ministrul Daea distruge cu bună ştiinţă agricultura românească”, anunță News.ro, citată de g4media.ro.

”Deputaţii USR, împreună cu deputaţii de la Forţa Dreptei înaintează moţiunea simplă intitulată ”De la grânarul Europei la ruşinea Europei. Ministrul Daea distruge cu bună ştiinţă agricultura românească”, moţiune împotriva ministrului Petre Daea, acum, într-o perioadă de Paşte când oamenii merg în pieţe şi văd cele mai mari preţuri din ultimii 30 de ani”, a anunţat Moşteanu în şedinţa de plen.

USR a cerut recent demisia ministrului Agriculturii Petre Daea după ce s-a confirmat că România primeşte doar 10,5 mil de euro de la Comisia Europeană pentru despăgubirea fermierilor.

“Ministrul polonez al Agriculturii şi-a dat demisia, după ce Polonia a primit ajutoare de 29,5 mil. euro. Nici vorbă ca Daea să-şi dea demisia, deşi suma de 10,5 mil de euro înseamnă mai nimic pentru România. Atât a putut ministrul PSD al Agriculturii să facă pentru fermierii români. Daea nu a negociat nimic la Bruxelles”, a transmis senatorul USR Sebastian Cernic, membru în comisia de Agricultură. USR arată că ”PSD îl ţine în braţe pe ministrul care a distrus agricultura românească, deşi Petre Daea trebuia demis demult”.

Mai mult aici

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!