Vascar, un exemplu de dezvoltare. Ciuburciu: „Am evoluat si livram mancare acasa, pentru toata familia”

Vascar este unul dintre cei mai importanti jucatori din industria carnii din Romania, fabrica din Vaslui avand o vechime de peste 35 de ani, iar produsele companiei, de la mezeluri si conserve la semipreparate si carne fresh, fiind comercializate atat la nivel local, cat si national si international.

De cand Vlad Ciuburciu a preluat conducerea, in calitate de Director General, diversitatea si evolutia au fost cuvintele de ordine, iar produsele fara E-uri, conservanti ori aditivi alimentari si listarea in online, pe platforma eMag, sunt doar doua dovezi in acest sens. Totusi, lucrurile nu se opresc aici, iar restaurantul VascarHD vine sa demonstreze unde a ajuns astazi compania pornita drept Industria Carnii Vaslui, in anul 1984.

„Restaurantul VascarHD a aparut initial din nevoia de a oferi angajatilor nostri o alternativa pentru un pranz sanatos si accesibil, in zona in care se afla fabrica. Restaurantul a evoluat treptat si acum este mult mai mult decat atat: este o oaza de verdeata si de liniste apreciata de locuitorii din Vaslui, atat pentru evenimente private (corporate), cat si pentru masa de pranz sau cina cu prietenii. Restaurantul face si livrari, in orasul Vaslui, iar recent a fost lansat conceptul de ‘mancare la oala’, gatita in portii mari si livrata acasa, pentru toata familia”, explica Ciuburciu (Vascar).

Restaurantul Vascar are sediul in Strada Podul Inalt 22 din Vaslui, iar programul sau este urmatorul: de luni pana vineri, de la orele 11:00 la 21:00. Meniul este unul foarte diversificat, cu specific international, din care spicuim mai jos cateva preparate, pe categorii:

– burger: American Burger & Wedges;

– porc: Coaste de porc caramelizate cu cartof copt umplut si salata mediteraneana, Muschiulet de porc marinat in ulei de masline si ierburi aromatice, la gratar, pe pat de piure de telina, servit cu mere coapte si dulceata de ardei iuti;

– vita: Muschi de vita la gratar pe pat de piure de cartofi cu aroma de trufe si sos de fructe de padure cu reductie de vin rosu, Tigaie picanta de vita;

– pui: Snitel de pui in fulgi de porumb & chipsuri de cartofi si salata de varza, Piept de pui capresse cu cartof copt umplut si salata mediteraneana;

– peste: Dorada la gratar, Pastrav la gratar, File de somon la gratar;

– pizza: Pizza Casei, Pizza Quattro Stagioni, Pizza Pollo, Pizza con Verdure (de post).

In plus, in oferta restaurantului VascarHD se regasesc numeroase tipuri de salate, paste, supe, garnituri, deserturi si salate de insotire.

„La Vascar, clientii nostri sunt intotdeauna pe primul loc. Ne gandim la ei in fiecare moment si, de aceea, facem eforturi pentru a le oferi experiente unice si mese gustoase. Le respectam alegerile si exigentele si ne propunem zilnic sa ne ridicam la nivelul pe care si-l doresc si sa fim mai buni in tot ceea ce facem. Stim foarte bine ca nu putem excela daca nu exista pasiune, iar cel mai important ‘ingredient’ pe care il folosim in fiecare zi, pe langa tehnologiile moderne si cele mai bune retete, este pasiunea. Secretul mancarii gustoase este sa o prepari cu suflet”, conchide Vlad Ciuburciu.