AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Vasile Dîncu: Maxim două săptămâni trebuie să dureze formarea Guvernului PSD-PNL-UDMR

Președintele Consiliului Politic Național al PSD, Vasile Dîncu, afirmă că în aceste zile se va continua negocierea pe programul de guvernare, apreciind că dacă în termen de două săptămâni nu se va ajunge la un rezultat comun și la o structurare a noului guvern, „înseamnă că nu funcționează”. Nicolae Ciucă este încă o variantă de premier din partea PNL care nu a fost încă respinsă, a spus Dîncu.

Social-democratul a explicat, vineri seara, la Digi24, că se numără printre liderii care conduc negocierile programului de guvernare, alături de Sorin Grindeanu, de Lucian Bode și de Gheorghe Flutur și că, până în acest moment, nu s-a discutat despre ideea numirii unui alt premier, din partea PNL.

„Noi nu am discutat încă despre premier. Discuțiile au fost doar pe programul de guvernare, nu ne-am adunat să discutăm soluția de premier”, a spus Dîncu.

În opinia sa, negocierile și apoi formarea guvernului ar trebui să mai dureze maxim două săptămâni, altfel, este evident că lucrurile nu funcționează.

„(…) Sper ca maxim două săptămâni să mai dureze, dacă nu, înseamnă că nu suntem eficienți și nu fucnționează (….) Sunt puține punctele cu care nu suntem de acord. La început credeam că vor fi mai multe, dar apoi au venit specialiștii și din PNL și din PSD și din UDMR și am văzut că, dacă pornim de la nevoile oamenilor, cum că acestea sunt importante, avem mai puține neînțelegeri”, a spus Dîncu, potrivit g4media.ro.

Foto- Agerpres

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!