Vicepremierul Kelemen Hunor le bate obrazul celor de la USR-PLUS

Vicepremierul Kelemen Hunor le transmite partenerilor de coaliție din USR PLUS că nu există niciun motiv pentru schimbarea premierului Florin Cîțu. Nu se poate arunca țara într-o criză politică după patru luni de guvernare, a spus președintele UDMR, pentru DigiFM.

„Sunt convins că și ei dacă se gândesc într-o astfel de logică de a menține această cerere, o să își dea seama că s-au cam pripit, nu este cazul, nu este momentul să insiste pe această solicitare. Nu se poate accepta. Asta înseamnă că suntem întorși în Parlament, înseamnă că se poartă discuții, înseamnă că mesajul nostru către cetățenii noștri, către partenerii noștri este că în România nu este o clasă politică matură și, din patru în patru luni, din jumătate în jumătate de an, dacă cineva se supără schimbăm premierul, schimbăm configurația. Nu se poate”, a spus liderul UDMR, la DigiFM.

Cearta dintre  duetul Barna -Cioloș ( ca cârmă Cioloș) cu  Cîțu, în fapt cu liberalii e veche,noul partid făcuit din două dorindu-se ”reprezentantul schimbării”. Numai că  suita de mișcări politice, mai toate, conform surselor, pornind de la visele de mărire personală (inclusiv președinția țării) ale celui de la PLUS (minus) dovedind incapacitate de gândire politică matură și interes pentru criza fașă de cetășeni generată mai ales de pandemie. Cearta dintre useriști plus și liberali a făcut din UDMR, singurul partid de la guvernare care dovedește maturitate de gândire.

Distribuie prietenilor

C. Zamfir, AMPress