• Home
  • Prima
  • Viceprimarul Capitalei: Greva de la STB a blocat o Capitală iar a negocia cu sindicatul este ca și cum ai negocia cu teroriștii care iau ostatici

Viceprimarul Capitalei: Greva de la STB a blocat o Capitală iar a negocia cu sindicatul este ca și cum ai negocia cu teroriștii care iau ostatici

Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, a participat sâmbătă la ședința Consiliului de Administrație al STB, care a decis să nu sancționeze salariații care reiau activitatea începând cu ziua de 22 ianuarie.

„Nu negociem cu sindicatul care a luat ostatic un oras! Discutam cu oamenii de buna credinta din STB!
Asta a fost concluzia ședinței Consiliului de Administrație al STB – la care am participat, astăzi – și care a decis SA NU SANCȚIONEZE salariații care reiau activitatea începând cu data de 22 Ianuarie 2022”, a scris Bujduveanu, sâmbătă, pe pagina sa de facebook.

„Greva ilegală de la STB a blocat o Capitala iar a negocia cu sindicatul este ca si cum ai negocia cu teroriștii care iau ostatici.
Motivele reale ale conflictului dintre sindicatul STB și conducerea societății sunt:
– opoziția fata de procesul de reforma al societății!
– stoparea furturilor din societate!
Sindicatul protejează doar pierderile din STB, nu oamenii!
Sindicatul încurajează încălcarea legii, nu reforma societății!
Nevoile orașului sunt pe primul loc! Sunt convins ca mulți dintre salariații STB se vor întoarce către interesele orașului și vor debloca Capitala. Au făcut-o deja de azi!
Cu acești salariați vom continua reformele din STB, cu acești salariați vom stopa pierderile societății și cu acești salariați vom face transport public de calitate.
Cu acești salariați de bună credință, CARE S-AU ÎNTORS deja la munca, vom lucra pentru oameni, nu împotriva lor!”, a mai precizat viceprimarul Capitalei, pe pagina de socializare.

Greva celor de la STB continuă și duminică. Dimineață, mijloacele de transport în comun din București au rămas în depouri și garaje.

AMPress

Parteneri