Victor Ponta, despre guvernarea lui Dragnea prin analfabeţi

Victor Ponta a susţinut într-o conferinţa de presă că “cea mai mare problemă a PSD este faptul că a adus la guvernare proşti şi analfabeţi”. Ea decurge din dorinţa disperată a lui Liviu Dragnea de a se salva pe sine, iar nulităţile par a fi plantate acolo doar spre a-i fi lui de folos.

“Eu cred că cea mai mare problemă a PSD este faptul că a adus la guvernare proşti şi analfabeţi. În rest, a avut multe probleme PSD-ul de-a lungul activităţii sale, dar oamenii ştiau: “Dom’le, la guvernare avem nişte oameni deştepti”. E prima data când a adus proşti şi analfabeţi şi nimic nu afectează mai tare PSD-ul decât acest lucru” a afirmat Victor Ponta duminică, potrivit News.ro.

“Dragnea vrea să se salveze pe el şi toţi ceilalţi să aibă probleme, motiv pentru care nu ştiţi că în fiecare săptămână urmează să dea ordonanţa? Va da ordonanţă doar pentru completurile de cinci care-l ajută doar pe el. Îi aţâţă pe toţi, iese Tudorel Toader, face un expozeu de în final nu a înţeles nici el ce a zis, că el e ca Ion Creangă se duce cu pupăza prin tei. (…) Dar Dragnea nu va adopta nicio schimbare în Justiţie care să privească pe altcineva decât pe el însuşi. E teoria mea şi până acum s-a confirmat” a spus Victor Ponta, fost premier şi fost preşedinte al PSD.

Distribuie prietenilor

Ponta încearcă acum construcţia unui alt partid social democrat, Pro România, care, conform unor sondaje, a ajuns la 9 la sută din opţiunile electorale şi are deja un număr de parlamentari care s-au desprins de “PSDragnea”, toţi afirmând că nu mai suportă confiscarea democraţiei în partid şi ca tot ce se petrece în PSD să fie decis de un singur om.
D.Dumitru, AMPress