Victor Ponta: Radu Mazăre va fi adus, luni, în țară, pentru a acoperi mediatic procesul lui Dragnea

Victor Ponta a vorbit la Mamaia, răspunzând unei întrebări legate de Radu Mazăre, că nu au fost prieteni, dar nici nu se bucură de răul lui. Aducerea luni, în țară, este ordonată de Dragnea care are nevoie să acopere mediatic procesul lui.

”Domnul Dragnea, exact ca în Narcos, de fiecare dată când se apropie poliţia de el, dă pe câte unul din camarazi. Nu pot decât să o felicit pe doamna Birchall care a muncit în weekend şi a tradus cu mâna ei documentele”, a explicat Ponta.

Victor Ponta a mai precizat că repatrierea lui Radu Mazăre din Madagascar se va face luni, 20 mai, pentru ca ştirile care se vor difuza în acea zi să vizeze mai puţin procesul lui Liviu Dragnea.

Distribuie prietenilor

„Fiţi siguri că primul pe care l-a sunat (Ana Birchall, ministrul interimar al Justiţiei – n.r.) a fost Dragnea. „Şefu’, domnul preşedinte, ce facem?”. „Bagă-l, adu-l pe ăla, să-l băgăm la închisoare, să mai treacă o săptămână, să uite lumea de…”. Ce ştire va fi mâine, pe 20 mai? Va fi procesul lui Dragnea de la Înalta Curte sau aducerea lui Radu Mazăre?”, a spus Ponta, conform Agerpres.