• Home
  • Știri
  • Viitorul ministru al Agriculturii nu știe cât este salariul minim în Agricultură: „Haideți să nu vorbim de partea economică”

Viitorul ministru al Agriculturii nu știe cât este salariul minim în Agricultură: „Haideți să nu vorbim de partea economică”

florin barbu ministru desemnat agricultura

Viitorul ministru al Agriculturii nu știe cât este salariul minim net în Agricultură. Colegii au încercat să-l ajute pe Florin Barbu și i-au șoptit ca unui școlar la examen, notează digi24.ro.

Acesta însă tot nu a reușit să dea un răspuns corect.

Florin Barbu: 3050

Jurnalist: Cât este net?

Florin Barbu: 2250

Jurnalist: E 2362. Dar ce se exclude din acest salariu?

Florin Barbu: Haideți să vorbim de Agricultură, nu vorbim de partea economică

Florin Barbu a primit miercuri aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului, cu 29 de voturi „pentru”, 7 voturi „împotrivă” şi nicio abţinere. Dezvoltarea agriculturii, reabilitarea sistemului de irigaţii, protejarea fermierilor români şi a Româniiei sunt „cuvintele cheie ale următoarelor luni”, a susţinut acesta în comisiile de specialitate ale Parlamentului, potrivit Agerpres.

„Cred că cel mai important lucru este să continuăm ce am început aici, în Comisia de agricultură, şi mi-aş dori foarte mult să colaborăm, ca până acum. Ca priorităţi în Programul de Guvernare, cel mai important lucru este absorbţia fondurilor europene alocate prin Programul Naţional Strategic, creşterea suprafeţelor agricole, continuarea investiţiilor prevăzute în Programul naţional de reabilitare a infrastructurii principale de irigaţii. Ştiţi foarte bine, am fost directorul general al Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare o perioadă de 7 ani şi cred că am pornit cel mai ambiţios program de reabilitare a infrastructurii principale de irigaţii, lucru care s-a realizat aici, în Parlamentul României (…) în perioada în care domnul ministru Daniel Constantin a venit în Parlament şi am aprobat cel mai important program de reabilitare a infrastructurii principale de irigaţii. Voi stărui foarte mult pe acest program de reabilitare a infrastructurii principale de irigaţii şi orice modificare pe care trebuie s-o mai facem la această lege, vă promit că voi veni aici”, a spus Barbu.

Parteneri