• Home
  • Știri
  • Vîlceanu (PNL): Este momentul ca domnii Bode si Ciucă să se gândească și la partid și să demisioneze

Vîlceanu (PNL): Este momentul ca domnii Bode si Ciucă să se gândească și la partid și să demisioneze

dan vilceanu

Sub titlul „Minima moralitate implică demisia”, deputatul PNL Dan Vîlceanu, solicită, miercuri, într-o postare, pe pagina de facebook, colegilor liberali Lucian Bode şi Nicolae Ciucă, „să se gândească și la partid și să demisioneze”.

Redăm postarea lui Dan Vîlceanu:

„La începutul lunii Aprilie 2022 mi-am dat demisia din funcția de secretar general al Partidului Național Liberal și din funcția de ministru considerând că minima moralitate mă obligă să fiu solidar cu președintele partidului, care de asemenea demisiona, ca urmare a puciului organizat de Nicolae Ciuca și Lucian Bode. Și eu, și Florin Cîțu am considerat că e mai bine să plecăm noi decât să alimentăm un scandal care ar fi afectat grav PNL.
Doi colegi de partid au demisionat din funcția de ministru în urma unor subiecte de presă privind acuzații de plagiat pentru a nu face rău partidului.
Există în schimb și colegi care se agață de funcții indiferent cât de mult rău fac PNL. Mă refer, evident, la Nicolae Ciucă și Lucian Bode. De peste un an sunt subiectul unor acuzații de plagiat. Au avut timp suficient să facă toate demersurile de clarificare necesare. Astăzi a apărut si o poziție oficială a UBB în legătură cu domnul Bode. Eu cred că este momentul ca domnii Bode si Ciucă să se gândească și la partid și să demisioneze”.

Parteneri