• Home
  • Prima
  • Viorica Dăncilă conduce în forță campania anti-Dragnea. Rade tot ce ține de fostul lider

Viorica Dăncilă conduce în forță campania anti-Dragnea. Rade tot ce ține de fostul lider

dancila guv 1

Premierul Viorica Dăncilă a oferit un răspuns extrem de dur cu privire la colaborarea cu apropiata lui Dragnea, Anca Alexandrescu, una dintre figurile toxice care s-au lipit de premieri mai ales, începând cu Adrian Năstase. „Exclus”, a spus șefa PSD legat de păstrarea acesteia în echipă. Nici „creierul din umbră” al programului economic al PSD, Darius Vâlcov, nu pare să mai facă „mulți purici” la Guvern.

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat marţi, după şedinţa Comitetului Executiv Naţion (CExN), că o va elibera din funcţia de la Guvern pe Anca Alexandrescu, consilier onorific pe probleme de comunicare în cadrul aparatului premierului, adăugând că nici la partid nu va mai lucra cu aceasta.

„Cu Anca Alexandrescu exclus, după cum ştiţi este consilier onorific pe probleme de comunicare în cadrul aparatului primului ministru. Mâine (miercuri n.r.) o voi elibera din funcţie. Şi la partid la fel”, a spus Viorica Dăncilă, în conferinţa de presă de după şedinţa CExN.

Viorica Dăncilă a precizat că nu a luat o decizie în ce îl priveşte pe Darius Vâlcov. „Nu am discutat încă despre acest subiect, vom avea şi acest subiect în discuţie”, a mai afirmat premierul Viorica Dăncilă.

Dăncilă conduce revolta anti-Dragnea în PSD: „Nu mai ieșiți cu Justiția, nu mai discutați asta!”
Viorica Dăncilă vrea să construiască un partid anti-Dragnea. Cu cel mai mic scor din istoria partidului și cu liderul după gratii, social-democrații au anulat, într-o singură zi, tot ce au susținut în aproape trei ani de guvernare.

Sursa – Realitatea.net

Parteneri