• Home
  • Prima
  • Viorica Dăncilă – scăpată milimetric de mazilire în partid – e sigură că va câștiga alegerile prezidențiale

Viorica Dăncilă – scăpată milimetric de mazilire în partid – e sigură că va câștiga alegerile prezidențiale

dancila

Fosta șefă a Guvernului a declarat  că împreună cu liderii PSD, printre care Paul Stănescu și Marcel Ciolacu, vrea să maximizeze șansele de la scrutinul de luna viitoare.

Vrem să maximizăm rezultatul alegerilor, sunt organizații care au obținut un scor foarte bun de-a lungul timpului, și trebuie să beneficiem de experiența fiecăruia. Am certitudinea că voi ajunge în turul doi, că vom ajunge, pentru că vom ajunge cu sprijinul întregului partid, și că vom câștiga alegerile prezidențiale, a spus prezidențiabilul PSD.

Alegerile prezidențiale au loc pe 10 noiembrie, în țară, și între 8 și 10 noiembrie, în străinătate. Al doilea scrutin are loc pe 24 noiembrie, în țară, și între 22 și 24 noiembrie, în străinătate, amintește  DIGI24.ro

În urma reuniunii cu scântei a conducerii social-democrate, după debarcarea guvernului Dăncilă,  a fost detronat doar Mihai Fifor, din fruntea campaniei prezidențiale, cel care și-a disputat supremația la Craiova cu cuplul Olguța Vasilescu – Manda, cei din urmă câștigând titlul de baroni absoluți ai zonei. Fifor, nedezlipit de Dragnea și apoi de Dăncilă, și-a atras antipatii în partid și a fost acuzat de comunicarea defectuoasă între centru și organizațiile locale. Păstrarea, deocamdată, pentru Fifor,  a funcției de secretar general al partidului s-a datorat exclusiv Vioricăi Dăncilă, care s-a prefăcut că uită să supună la vot propunerea demiterii și așa a rămas. Războaiele interne din PSD sunt însă mult mai aprige, iar Victor Ponta e și el pe acolo, ca o umbră, cum declara un parlamentar PSD care e concomitent în PSD și Pro România.

C. Zamfir, AMPress

Parteneri