Viorica Dăncilă pleacă două săptămâni în SUA. America votează la București

Premierul Viorica Dăncilă a suspendat strategia PSD privind restructurarea Guvernului și supraviețuirea în Parlament, anunțându-și partidul că se amână toate planurile cu două săptămâni, pentru că și-a aranjat o deplasare în SUA.

Dăncilă va pleca în ultima săptămână din septembrie în Statele Unite ale Americii, unde, conform unui document obținut exclusiv de Digi24.ro va participa la o întâlnire cu oamenii de afaceri din New York, organizată de Camera de Comerț Româno-Americană.

Surse oficiale au declarat pentru Digi24.ro că premierul încearcă să obțină întrevederi cu oficiali americani, în încercarea de a puncta în campania electorală cu o fotografie care să o valideze drept partener al SUA.

Viorica Dăncilă va fi însoțită de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici și de ministrul de Externe, Ramona Mănescu.

În aceeași perioadă, la New York are loc Adunarea Generală ONU, la care participă președintele Klaus Iohannis, mai scrie DIGI24.ro

Goana spre America, în căutare de susținere, ar mai fi încercată în această perioadă și de Dan Barna.

SUA pare că votează la București (astfel de voturi a căutat și Dragnea!), altfel nu se explică de ce trei candidați la președinție zboară peste Ocean, înaintea scrutinului pentru Cotroceni.

D. Dumitru, AMPress