AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Voiculescu îl apără pe Cîțu: Atacurile la adresa premierului sunt lipsite de demnitate. Este rușinos și nedemn să ataci, din motive politicianiste, o persoană

Dan Voiculescu, fondatorul Antenelor, s-a poziționat joi categoric de partea premierului Florin Cîțu în scandalul declanșat de apariția informației că a fost condamnat la două zile de închisoare și amendă de 1.350 de dolari în SUA pentru condus sub influența alcoolului.

Reacția lui Voiculescu vine la doar o zi după ce Antena 3 prezentase cazul miercuri seară, în prime-time, ca pe un atac din interiorul PNL, iar întrebarea serii a fost ”Cine l-a lucrat pe Cîțu?”.

”Doctrina Umanismului Pragmatic promovează cu tărie Demnitatea, Onoarea și Curajul ca atribute ale ființei umane. Consider atacurile din aceste zile la adresa Prim Ministrului Florin Cîțu ca fiind lipsite de demnitate. Nu poți reproșa unui om faptul că în urmă cu peste 20 de ani a fost pedepsit pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. O abatere pentru care a fost sancționat, la vremea respectivă. Este rușinos și nedemn să ataci, din motive politicianiste, o persoană. Indiferent de funcția pe care o ocupă. Politica nu se poate face fără demnitate, fără onoare!”, a scris Dan Voiculescu pe blogul său, potrivit g4media.ro.

El a semnat postarea în calitate de ”fondator al Doctrinei Umanismului Pragmatic”.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!