Vrei să schimbi aspectul livingului tău? Iată 5 pași simpli de urmat!

Vrei sa schimbi aspectul livingului tau Iata 5 pasi simpli de urmat min

Locul din casă sau din apartament în care îți petreci cel mai mult timp, fără doar și poate, este reprezentat de camera de zi. După o perioadă, se întâmplă să simți nevoia unei schimbări, iar astfel, poate îți propui să faci câteva modificări în jur. 

Tocmai pentru a avea parte de un proces mai ușor, acest articol te ajută cu câțiva pași pe care îi poți face și tu. În funcție de dorințele personale, dar și de spațiul pe care îl ai la dispoziție, adaptează cele ce urmează a fi prezentate. 

 

Iată 5 pași simpli pentru schimbarea aspectului livingului tău

 

  1. Draperiile au un mare impact asupra aspectului general – Ce ar fi să le schimbi?

 

Designul general al unei încăperi este conturat atunci când sunt puse draperiile și perdelele. Astfel, este de la sine înțeles că aspectul poate fi schimbat cu ușurință atunci când decizi să înlocuiești aceste două elemente importante. 

În funcție de detaliile din living, poți alege și nuanțele draperiilor. De exemplu, dacă ai decis să pui pe canapea perne turcoaz, poți alege aceeași culoare și pentru articolele textile pentru ferestre. Specialiștii recomandă utilizarea unei palete cromatice cât mai deschise pentru perdele. 

 

  1. Încearcă o bandă LED în locul corpurilor clasice de iluminat!

 

Poți schimba corpurile de iluminat cu ceva mai modern. Alege modele care sunt dotate cu tehnologii inteligente, bazate pe leduri a căror temperatură de culoare se poate schimba cu ajutorul unei telecomenzi. În cazul în care îți dorești să scoți cât mai bine în evidență anumite colțuri ale livingului, banda led este exact ce ai nevoie. 

 

Numeroase persoane aleg să o utilizeze în spatele canapelei, sub mobilă sau chiar lipită pe spatele televizorului. În funcție de cum ai amplasate elementele în camera de zi, gândește-te unde ai putea să poziționezi banda led. 

 

  1. Ce zici de câteva plante?

 

Chiar dacă acestea nu sunt preferatele tuturor, trebuie să știi că pot influența mai mult decât crezi energia și aspectul general al unei încăperi. Aerul fresh și naturalețea lor pot duce livingul într-o cu totul altă zonă. În plus, trebuie să știi că plantele de interior nu sunt deloc greu de îngrijit, indiferent dacă stai la bloc sau la casă. 

 

  1. Un fotoliu nou?

 

În cazul în care dispui de spațiu, poți alege un nou element de mobilier care să fie și folositor. De exemplu, poți încerca fotoliile extensibile, care sunt perfecte mai ales atunci când invitații decid să rămână peste noapte. 

 

  1. Decorațiunile se mai potrivesc?

 

Dacă ai schimbat anumite aspecte importante din cameră, următorul pas este să arunci un ochi și către decorațiuni, deoarece există șansa ca acestea să nu se mai integreze la fel de bine ca înainte. Astfel, renunță de tot la ele sau încearcă să alegi altele noi. 

Așadar, acum că ai aflat care sunt cei 5 pași pe care îi poți face dacă vrei să schimbi aspectul camerei tale de zi, ține cont de cele prezentate în acest articol și adaptează informațiile la dimensiunile și designul pe care l-ai ales. 

Sursa foto: shuttestock.com 

 

Parteneri