Iohannis, la mitingul PNL din Piața Victoriei: „S-au cocoțat în vârful statului infractorii. Eliberați România!”

„Revoluția nu s-a terminat, în anul acesta avem misiunea sfântă să finalizăm revoluția și să readucem România românilor liberi”, a spus Ludovic Orban, președintele PNL, care l-a introdus în scenă pe președintele Iohannis, la mitingul din Piața Victoriei. El este, a spus liderul liberal, „cel care stă ca un stejar în fața furtunilor stârnite de ciuma roșie”.

De pe scena din  Piața Victoriei, președintele a spus, între altele:

Săptămâna trecută am adus Europa în România, am avut summit-ul de la Sibiu, am avut toți liderii europeni la noi în România și a fost un mare succes. Au venit toți și am înțeles atunci că pentru ei, pentru toată Europa, românii contează. Să fi văzut fețele participanților, președintele Franței, doamna Merkel, președintele Tusk, să le fi văzut fețele pline de bucurie când românii i-au salutat. Și pentru ca să fim bine reprezentați în Europa avem nevoie de această echipă puternică care va câștiga europarlamentarele. Știți cine nu a fost acolo și cine nu contează în Europa. În Europa nu contează PSD fiindcă au dovedit că nu sunt în stare de ni-mic! Au venit pesediștii la guvernare cu promisiuni. PSD-ul a făcut mari promisiuni, a promis marea cu sarea, acum, când mandatul lor se apropie de sfârșit și sper că sfârșitul va veni, întreb eu pe pesediști: Unde sunt spitalele promise? Zero! Unde sunt autostrăzile promise? Zero! Unde este bunăstarea promisă? Zero! A, mă scuzați, la ei, acolo, da, ei au început să-și rezolve problemele!

Distribuie prietenilor

În acestă piață am demonstrat împreună împotriva OUG 13, PSD a fost de la început interesat doar de oamenii lor, PSD a venit la guvernare nu să rezolve problemele românilor, PSD este interesat să îi fie bine lui Dragnea.

Și atunci avem o explicație simplă pentru ce face PSD, fiindcă ei de la început nu au vrut să dezvolte România. Însă ceva trebuie să recunoaștem, interesează, și la asta lucrează de doi ani și jumătate, ei vor să îngenuncheze Justiția, pentru asta au lucrat de doi ani și jumătate și numai pentru asta.

S-au cocoțat în vârful statului infractorii. Rușine! Vă chem eu, Președintele României, la vot, la referendum! Eliberați România!
Sursa: Digi24.ro