Iohannis, despre Dragnea:  ”Un infractor care s-a cocoțat în vârful partidului și statului”

 

Președintele României, Klaus Iohannis, a ţinut la Palatul Cotroceni un discurs în cadrul conferinței „Educația rescrie povestea”.
Cu acest prilej, președintele l-a numit pe Liviu Dragnea de mai multe ori infractor. ”Omul este disperat, se arată tot mai mult că are probleme majore și caută să aducă vorba despre alte lucruri” spune șeful statului despre scenele create de Dragnea în jurul cazului ”Valiza”.

„Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului iar acest infractor, Liviu Dragnea, care s-a cocoţat în vârful partidului şi al statului progresează, din pacate nu în domeniul calităţii, al statului de drept, ci în domeniul fake news. Ce a prezentat ieri este ceea ce astăzi se numeşte fake news. Nu pot să nu menţionez valizele şi constat cu tristeţe că şi în acest domeniu politica românească s-a schimbat. Am avut Caragiale mai demult cu O scrisoare pierdută, apoi acea faza ciudată cu bileţelul roz pierdut şi regasit. Am ajuns la faza cu valize. Aşa se întâmplă când un infractor ajunge in varful staului, a spus Klaus Iohannis.

Distribuie prietenilor

Întrebat de valiza reală, cea care a ajuns la Rise Project, preşedintele spune că îi este străină, deşi unii insinuează că ar avea cunoştinţă.
„Nu ştiu ce e cu aceste valize, nu am nicio legătură. Omul (n.r.: Dragnea) este disperat şi are probleme majore şi caută să aducă vorba despre alte lucruri şi aduce manevre de manipulare”, a mai spus preşedintele.
Citește mai mult pe Realitatea.net