A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

200 000 de oameni sunt aşteptaţi în Piața Victoriei, în 10 august. Liberalii au liber să participe

0 66

Mitingul din 10 august, din Piața Victoriei, la un an de la evenimentele violente de anul trecut, când jandarmeria a gazat cetățenii pașnici și mai puțin pe cei ”tocmiți să strice demonstrația, prin provocări”, va aduna – conform organizatorilor – circa 200 000 de oameni. Liderul liberal Ludovic Orban a declarat că membrii şi simpatizanţii PNL sunt invitaţi să participe la miting. El a anunţat că a cerut DIICOT să urgenteze cercetările pentru reprimarea protestului din vara anului trecut, de către autorităţi.

„Mitingul este miting. Noi am participat şi la celelalte mitinguri. Orice membru al Partidului Naţional Liberal sau orice simpatizant este invitat şi încurajat să participe la această formă de protest anunţată pe 10 august. Mai mult decât atât, am şi somat DIICOT-ul să urgenteze cercetările, să nu încerce să muşamalizeze gravele încălcări ale legii, gravele infracţiuni care au fost săvârşite de forţele de ordine, care au pus în pericol viaţa şi integritatea fizică a cetăţenilor români”, a spus Orban.

Pe de altă parte Mihai Fifor, ministrul interimar de Interne, declară că oamenii au dreptul să protesteze și invită ca demonstrația să fie pașnică.

Aurelia Apostol, AMPress

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More