Scandal la căpătâiul lui Mihai Constantinescu. „De ce donați sânge fiindcă e bătrân?”

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu a rămas neschimbată. Artiștii s-au mobilizat și au mers să doneze sânge, invitându-i și pe fanii lor să facă același gest.

Au trecut 42 de zile de când cântărețul Mihai Constantinescu se află în comă. Nimic nu pare să se schimbe în bine pentru artist.

Cu toate că este intubat, Mihai Constantinescu are tensiunea și pulsul stabile, după cum a declarat soția sa, Simona Secrier.

Distribuie prietenilor

În 2017, artistul a suferit o intervenție pe cord, iar în 2007 i-au fost montate valve biologice. Adrian Daminescu a oferit, la Antena Stars, noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Acum, artistul a fost deconectat de la aparate, însă este menținut, în continuare, într-o „comă controlată”.

„Mintea trebuie să se odihnească.”, a declarat Adrian Daminescu.

După ce aproximativ 100 de oamenii au donat sânge pentru Mihai Constantinescu, în mediul online a izbucnit un scandal uriaș, unii dintre internauți criticând această campanie. Unii au spus că nu ar trebui inițiată o asemenea campanie doar pentru simplul fapt că artistul este în vârstă. Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a răspuns acestor critici:

„Poti să înțelegi cât de jos am ajuns dacă există o speranță. Trebuie să ne mobilizăm să facem tot ce putem. Persoanele care au comentat ar trebui să doneze și ei, nu doar pentru Mihai Constantinescu, ci pentru toți pacienții din țara asta”, a declarat aceasta.

Soția lui Mihai Constantinescu i-a îndemnat pe români să meargă în centrele de donare și să doneze sânge.

„Ar fi bine să venim mai des să donăm sânge pentru cei care au nevoie, nu neapărat pentru Mihai”, a declarat soția cântărețului.

Mai mult pe EVZ.ro