• Home
  • Prima
  • Tăriceanu vrea musai la Cotroceni. Vezi cine se pregătește discret din partea PSD

Tăriceanu vrea musai la Cotroceni. Vezi cine se pregătește discret din partea PSD

tariceanu 1

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este de părere că cea mai bună soluţie la alegerile prezidenţiale este un candidat unic din partea PSD – ALDE – PRO România.

„Cu domnul Ponta am evaluat variantele pe care le avem la dispoziţie pentru alegerile prezidenţiale. Confirm ceea ce a spus domnia sa în această privinţă. Da, cred că cea mai bună soluţie într-adevăr este de a avea un candidat unic”, a precizat Tăriceanu, care nu ascunde că soluția câștigătoare ar fi chiar el.

Liderul ALDE  a adăugat că o decizie în acest sens va fi luată „cât de curând”, informează Agerpres.

Subiectul candidaturii sale, ca reprezentant și al PSD, pentru Cotroceni, nu-i dă pace, cu toate că rezultatul la Europarlamenare a fost dezastruos pentru formațiunea sa care și acum e cotată anemic, sub noul partid al lui Ponta. Dorința lui Tăriceanu a reînviat după întemnițarea lui Dragnea, care nu ascundea că vrea la Cotroceni.

Greii din PSD cer candidat propriu în continuare, iar în spatele lui Eugen Teodorovici pare că se pregătește surpriza candidaturii ”unicei femei care a ajuns premier”, Viorica Dăncilă.

D. Dumitru, AMPress

Parteneri