A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

 Codrin Ştefănescu a pornit războiul cu Dăncilă. Ea are o ”listă neagră” în care sunt toți pesediștii adevărați

0 492

 


APRECIAZA ARTICOLUL !

Codrin Ştefănescu, picat la vot în candidatura pentru funția de secretar general al PSD, a scris pe Facebook că a făcut rost de o „listă neagră” din PSD, afirmând că pe ea „sunteţi toţi”. El o acuză pe Viorica Dăncilă de trădare a partidului și de acțiuni subterane.

„Mi-au spus câţiva colegi de încredere că a apărut în partid Lista Neagră din PSD. Am făcut rost de ea. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteţi toţi!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook. Acesta a explicat mai apoi, conform Adevărul.ro, într-o intervenţie la Antena 3 că în PSD se întâmplă „tot felul de lucruri ciudate”, arătându-se nemulţumit despre suspendarea lui Şerban Nicolae din funcţia de lider al grupului PSD din Senat. „Nu ştiu dacă aţi înţeles cu toţii că în PSD în momentul de faţă se întâmplă tot felul de lucruri ciudate. Eu m-am referit şi la suspendarea din funcţie a lui Şerban Nicolae. Totuşi Şerban Nicolae a primit la Congres un număr mare de voturi. Adică 300 şi ceva de voturi înseamnă 100.000 de electori de-ai noştri, care înseamnă primari, viceprimari, senatori, care s-au exprimat pentru Şerban Nicolae. Sunt colegi care tac de ceva timp şi nu mai au niciun fel de reacţie”.

Provenit din PRM, Codrin Ștefănescu, devenit cel mai guraliv personaj din anturajul lui Liviu Dragnea, se vede marginalizat de Viorica Dăncilă și încearcă, în paralel cu inițierea unor acțiuni ”pentru eliberarea deținutului politic”, demolarea ”femeii trădătoare”, care trădează partidul.

D.Dumitru, AMPress

 

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More