• Home
  • Prima
  • Codrin Ștefănescu acuză conducerea PSD că a marginalizat oameni vocali și puternici ca el, Dragnea, Olguța, Șerban Nicolae

Codrin Ștefănescu acuză conducerea PSD că a marginalizat oameni vocali și puternici ca el, Dragnea, Olguța, Șerban Nicolae

codrin stefanescu 66935300 1

Codrin Ştefănescu, omul de lângă Dragnea, ajuns secretar general al PSD la un moment dat, e nemulţumit de actuala conducere a partidului, care „alungă vocile puternice” din partid, el fiind primul mazilit. Și alte nume grele sunt date deoparte ca Liviu Dragnea, Olguţa Vasilescu, Şerban Nicolae.

El cheamă adevărații pesediști să reia partidul ajuns la mâna lui Iohannis și a PNL.

„Se vede din spaţiu că PSD a devenit o penibilă anexă a PNL şi a lui Iohannis. Că suntem timizi şi speriaţi să nu ne supărăm şefii din umbră! Că ne delimităm, la ordin, de toate mesajele din trecut!”, a scris Codrin Ştefănescu, luni, pe Facebook.

Codrin Ștefănescu a fost o vreme nedespărțit de Corneliu Vadim Tudor, dar tribunul s-a descotorosit de el considerându-l, public, lichea. Nici Codrin Ștefănescu nu s-a lăsat mai prejos, iar despărțirea de PRM a fost cu bătaie. Ștefănescu încearcă acum, spun surse din PSD, să desprindă o felie de ”puternici” care să dea jos actuala conducere a social democraților.

D. Dumitru, AMPress

Parteneri