A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Florin Călinescu, candidatul Verzilor pentru Cotroceni? Actorul intră vijelios în politică

0 94

Florin Călinescu pleacă de la Pro TV după decizia de a intra în politică. Actorul, în vârstă de 63 de ani, pleacă de la Pro TV şi din show-ul „Românii au talent“, unde făcea parte din juriu.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Actorul  Florin Călinescu  a fost ales preşedinte al Partidului Verde, duminică, 21 iulie, în cadrul Congresului organizat la Bucureşti.  „Nu am fost dat afară de niciun Pro TV. Eu i-am anunţat că mă îndrept spre politică“, a spus Călinescu, potrivit antena3.ro, citată de  adev.ro.

Călinescu a mai fost membru într-un partid, e vorba de PNL, dar prestația lui nu a fost convingătoare. Acum, cu o notorietate pe care  puțini o au, unii nu exclud ca el să candideze chiar pentru Cotroceni, din partea Verzilor, bine reprezentați în Europa, anemici ca partid la noi. Există și un alt actor, Bogdan Stanoevici, director al Circului Metropolitan, care și-a anunțat intenția de a deveni președintele României.

C. Zamfir, AMPress

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More