A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Toate judeţele Olteniei îi ridică  lui Popa’s calitatea de cetăţean de onoare după ce i-a găsit pe olteni ”ciurucuri”

0 303

Gata, s-a votat ieri. Ştefan Popa Popa’s a rămas fără titlul de cetăţean de onoare al Craiovei, după un întreg scandal politico-mediatic. Consiliul Local a votat joi, în majoritate, proiectul de hotărâre privind retragerea acestui titlu acordat caricaturistului Ştefan Popa Popa’s în anul 2005.

Un singur consilier local s-a opus: Dumitru Mănescu. Consilierul din partea ALDE a propus, iniţial, retragerea punctului de pe ordinea de zi. „Ne facem dracului de râs. După ce s-au făcut vecinii noștri din Olt, ne mai facem și noi de râs cu chestia aceasta“, a spus Mănescu la începutul şedinţei.

Invitat la un post local de televiziune din Timişoara, Popa Popa’s a spus că orașul de pe Bega „a fost invadat de olteni, care au stricat echilibrul cultural“, numindu-i pe olteni „ciurucuri“. În consecinţă, la fel ca la Craiova, şi primarul Slatinei a cerut Consiliului Local retragerea titlului de cetăţean de onoare acordat lui Ştefan Popa Popa’s în anul 1999.

Votul de la Craiova al consilierilor ar fi fost unanim fără împotrivirea consilierului ALDE.

Mai mult pe Gazeta de Sud.ro

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More