A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE? Ar putea fi vie Alexandra? Dacă-i moartă a fost ucisă în altă parte?

0 2.662

Oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă par umane, dar vechi, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei de la Caracal. Se pare că și cenușa recoltată este veche, ceea ce îngreunează ancheta.


APRECIAZA ARTICOLUL !

De asemenea, sursele citate au spus că în zona locuinței nu a fost găsit sânge, până vineri seara.

Rămășițele umane au fost trimise pentru expertizare Institutului Național de Medicină Legală.

Conform unor criminaliști, lipsa – până la această oră –  a cadavrului  Alexandrei și a oricărei alte probe care ar indica făptuirea crimei în casa lui Dincă, poate duce ancheta pe cu totul alte piste. Violatorul, auzind-o vorbind la telefon, și-a dat seama că e în pericol și n-o putea ucide acolo singur, ștergând toate urmele. Arderea, incinerarea nu se pot face cât ai bate din palme, cu polițiștii la poartă și fără urme. Violatorul a avut însă  timp suficient, având probabil complici, s-o scoată prin spatele grădinii și s-o  ducă în altă parte. Acolo o puteau ucide, îngropa, dacă există, cum rezultă tot mai clar, o mafie în Caracal a traficului de carne vie. Telefonul o poate salva pe Alexandra, așa cum o poate îngropa. Mama fetei spune că simte că fata ei e vie. Mamele au uneori forța unei comunicări paranormale cu copiii lor, mai spun sursele.

Mădălina Stoica, AMPress

 

 

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More