• Home
  • Prima
  • Gheorghe Dincă are interdicţie de a intra în Italia. Vezi de ce l-au alungat peninsularii

Gheorghe Dincă are interdicţie de a intra în Italia. Vezi de ce l-au alungat peninsularii

bestia din caracal 1

Gheorghe Dincă are interdicţie de a intra pe teritoriul Italiei, după ce a fost plecat alături de familie în această ţară. Bărbatul a revenit însă în România după ce a fost acuzat că ar fi vrut să o violeze pe fiica unei femei cu care avea o relație amoroasă.

Potrivit Mediafax, Dincă, zis Popicu, în vârstă de 66 de ani, a fost plecat în Italia, alături de soţia sa, care muncea acolo de mai mult timp, dar a fost expulzat și nu mai are voie să intre în această țară.

Dincă, individ violent, cu plăcerea de a ucide în chinuri câini, este principalul suspect în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu. Fata, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, 24 iulie, iar joi, ea a sunat în jurul orelor 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată, legată de picioare cu sârmă, că vede în curte un brad și mașini ruginite, că bărbatul care a violat-o este corpolent și are ochi albaștri, până când, surprinsă de violator, a strigat disperată ”Vine, vine”, și cu asta discuția s-a încheiat brusc. Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit – ca și în cazul Apuseni – să identifice locul de unde telefonase fata, iar căutările au durat 19 ore până la identificarea casei groazei, conform adev.ro.

Tot mai mult se conturează ideea că Gheorghe Dincă n-a acționat singur, el fiind recoltatorul fetelor pentru o mafie de traficanți de carne vie. Găsind-o vorbind la telefon el nu putea risca s-o ucidă cu poliția la poartă, cel mai probabil el sau alții au scos-o prin grădină și minora a fost dusă în altă parte sau ucisă.

Mădălina Stoica, AMPress

Parteneri