Poliţia, oficial. Asasinul a sunat-o pe mama Alexandrei, numind-o ”mamă soacră”

Raportul oficial al poliției arată că Gheorghe Dincă, violatorul și asasinul  prezumtiv, a sunat-o pe mama Alexandrei , numind-o ”mamă soacră”.

”- ora 10.30: mama minorei a primit un apel telefonic (de pe numărul 0763931765) de la un bărbat care a utilizat apelativul „mama soacră”, spunându-i că el și minora sunt bine și urmează să plece în Anglia să facă bani…

După finalizarea acesteia, polițistul a apelat în mod repetat postul telefonic sus menționat, în vederea stabilirii unei comunicări cu apelantul, fără niciun rezultat.”, se arată în raportul oficial al poliției.

Sunt suficiente indicii că Gheorghe Dincă racola fete spre a le duce la ”produs” în străinătate – printr-o rețea de proxeneți probabil. Intenția lui atunci asta era, dovadă că a mers la farmacie să-i panseze rănile (o bătuse și violase, metodă folosită de proxeneți spre a-și intimida victimele care sunt apoi trecute granița drogate, adormite, cu acte false, iar ele rămân ani mulți închise în apartamente unde primesc pe bandă rulantă clienți fără a ști unde se află).

Dacă a ucis-o este pentru că fata a sunat la poliție, dar în niciun caz nu a incinerat-o acolo fiindcă nu era timp, iar urmele ar fi fost la tot pasul. Acum Gheoeghe Dincă îți bate joc de anchetatori, plimbându-i pe căi false, în reconstituiri ratate.

Aurelia Apostol, AMPress