Alexandru Cumpănașu: Dincă nu e psihopat, ci parte dintr-o reţea. Le-am dat  piste, dar nu am primit nici-un răspuns

Unchiul Alexandrei  a declarat, joi seara, la România TV, că  nepoata sa este în viață și este captiva unei rețele de carne vie, rețea protejată. Din ea face parte și fiica monstrului. El nu a spus de cine este protejată rețeaua și cât de sus merge protecția, dar le dă anchetatorilor mură în gură piste și acțiunea lor este aproape nulă.

”Simt că Alexandra este în viață, iar cei care ar trebui să îi salveze viața nu au făcut suficient de mult până acum. Le-am dat mai multe piste, dar nu am primit niciun răspuns. Eu susțin că ea este victima unei rețele de carne vie, iar Dincă este parte din acea rețea. Familia nu știe dacă fata este moartă sau vie. De mâine reîncep cercetările la fața locului. Va fi o echipă de cercetare nouă, la ordinul ministrului de Justiție, un procuror nou, cu 20 de ani de experiență în crime.

Fiica lui Dincă a propus fete unor afaceriști, la Arad, și nimeni nu a audiat-o. E protecție din sistem. Eu le spun celor din familie că trăiește. Acest nemernic nu este un lup singuratic, este parte a unui mecanism. Nu e un psihopat care ia la ocazie pentru că nu are din ce să trăiască.”

Distribuie prietenilor

Cumpănașu pare a fi singurul ”anchetator” pe cont propriu și unicul strigăt care se aude. Practic cercetările sunt oprite, sau depind doar de ce spune violatorul care a declarat că le-a ucis pe fete. Ce ascunde o asemenea declarație și ce protecție are în spate acest criminal care pare tot mai sigur pe el, e întrebarea fără răspuns pe care și-o pun tot mai mulți.

C. Zamfir, AMPress