• Home
  • Prima
  • Alexandru Cumpănașu oferă poliției date pe care ea nu le are sau nu le vrea. De ce sunt ignorate rețelele în care era Dincă?

Alexandru Cumpănașu oferă poliției date pe care ea nu le are sau nu le vrea. De ce sunt ignorate rețelele în care era Dincă?

cumpanasu 1

Alexandru Cumpănașu a intervenit la B1 TV, unde a făcut mai multe declarații.

”Am rămas mut, am rămas absolut uluit.” a spus Alexandru Cumpănașu. ”Omul ăsta – Gheorghe Dincă – are un partener. E un clan mai mare. Domnul ăsta e în Anglia. Ce a spus la telefon bărbatul ăla la 10 și 20 mamei? Că merg în Anglia să muncească”.

”Am primit o avalanșă de documente în seara asta, de chestiuni concrete pe care nimeni nu le mai poate ignora,” a mai afirmat Alexandru Cumpănașu, la B1 TV.

El a afirmat că a trimis anchetatorilor documentele și adrese. Concluzia este că Dincă nu a acționat singur,  fata era destinată unei rețele de proxeneți de afară. Cine, când a anunțat la frontieră posibilitatea ca fata să fie trecută granița? Dacă nu  a avut timp s-o ardă, nu cumva a avut timp s-o paseze –  de la momentul telefonului, până a doua zi dimineața când au intrat peste el anchetatorii, polițiști și procurori –  mafiei care a avut timp berechet s-o treacă granița? De ce nu caută anchetatorii relațiile, indivizii cu care intra în contact violatorul? De ce, prin transferarea la București, a lui Dincă, nimeni nu mai caută nimic în casa lui?

Aurelia Apostol, AMPress

Parteneri