Alexandru Cumpănașu oferă poliției date pe care ea nu le are sau nu le vrea. De ce sunt ignorate rețelele în care era Dincă?

Alexandru Cumpănașu a intervenit la B1 TV, unde a făcut mai multe declarații.

”Am rămas mut, am rămas absolut uluit.” a spus Alexandru Cumpănașu. ”Omul ăsta – Gheorghe Dincă – are un partener. E un clan mai mare. Domnul ăsta e în Anglia. Ce a spus la telefon bărbatul ăla la 10 și 20 mamei? Că merg în Anglia să muncească”.

”Am primit o avalanșă de documente în seara asta, de chestiuni concrete pe care nimeni nu le mai poate ignora,” a mai afirmat Alexandru Cumpănașu, la B1 TV.

Distribuie prietenilor

El a afirmat că a trimis anchetatorilor documentele și adrese. Concluzia este că Dincă nu a acționat singur,  fata era destinată unei rețele de proxeneți de afară. Cine, când a anunțat la frontieră posibilitatea ca fata să fie trecută granița? Dacă nu  a avut timp s-o ardă, nu cumva a avut timp s-o paseze –  de la momentul telefonului, până a doua zi dimineața când au intrat peste el anchetatorii, polițiști și procurori –  mafiei care a avut timp berechet s-o treacă granița? De ce nu caută anchetatorii relațiile, indivizii cu care intra în contact violatorul? De ce, prin transferarea la București, a lui Dincă, nimeni nu mai caută nimic în casa lui?

Aurelia Apostol, AMPress