Gheorghe Dincă, păzit non stop  să nu se sinucidă. Unii psihologi spun că profilul lui nu duce la așa ceva

Moartea lui Gheorghe Dincă poate veni din multe direcții, mai ales – dacă face parte dintr-o rețea mafiotă – dinspre colegii săi asasini, care vor să scape de el. În penitenciar el este apărat de el însuși, fiindcă presiunile asupra lui sunt imense și nu este exclus să-și pună capăt zilelor.
”A fost cazat singur într-o celulă fără gratii, fără ușa clasică, astfel încât să se poată vedea înăuntru, totul de frică să nu se sinucidă! Este supravegheat în permanență de doi gardieni, plus camere de luat vederi și microfoane care înregistrează ambiental tot ce face în camera de detenție. Apariția lui în penitenciar a generat o adevărată revoltă, în special din partea bolnavilor de HIV-SIDA, care au sărit pe gratii și s-au împins în ele să le rupă. Permanent este înjurat, iar, când răgușesc unii, încep ceilalți. Dincă este într-o teroare continuă și tremură ca o găină!”, au dezvăluit surse din interior pentru CANCAN.

Unii psihologi consideră că profilul lui este cu totul altul, siguranța de sine este dominantă, minte, păcălește, se arată în unele momente total detașat de ce se petrece cu el, iar remușcările par a-l ocoli.

Mădălina Stoica, AMPress