A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Realizatoarea de televiziune Dana Chera (fostă Grecu): ”Aștept cu nerăbdare să ne întâlnim la Muzeul Pietrei!”

0 768

Realizatoarea de televiziune Dana Chera (fostă Grecu) este așteptată cu drag la Muzeul Pietrei din Sângeru,  unde va dialoga mai ales cu tinerii care vor să devină ziariști. Ce greutate va avea întâlnirea dumneavoastră cu pietrele lui Lucian Avramescu, poetul fiind, ”pe vremuri”, unul din invitații pe care i-ați avut în emisiuni extrem de dinamice?

”Singurele care ne stiu” greutatea” sunt pietrele pe care călcăm, ne-a răspuns Dana Chera. Câte oare or plânge de durere si câte s-or bucura?!

N-am cum să nu-i admir pe oamenii care fac pietrele să vorbească. Pe cei care scot din ele tandreţea cuvintelor! Astept cu nerăbdare să ne intâlnim la Muzeul Pietrei! Acasa la maestrul Lucian Avramescu”.

Alături de Alexandru Tomescu, violonistul care va susține un concert solo, realizatoarea de televiziune va întregi, împreună cu gazda, un moment cultural  de excepție, joi, 15 august, cu începere de la orele 17,00, la Muzeul Pietrei din Sângeru.

Spetacolul va fi cu intrare liberă,  orice doritor fiind bine venit.

Giorgiana Radu, AMPress

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More