A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Adrian Năstase propune ca 10 august să fie Ziua Porților deschise la guvern

0 42

 

Adrian Năstase, cel care a reuşit transformarea FSN/PDSR, printr-o mișcare abilă de contopire cu partidul istoric social democrat, din păcate reușită doar onomastic, face o propunere, după protestul din 10 august din acest an:

„La 1 septembrie 2004, am organizat, ca prim-ministru, pentru prima dată, o Zi a Portilor Deschise la Palatul Victoria. In 2004, fiind vorba de o premiera, am tinut ca principalul ghid sa fie un istoric, pentru că si aceasta cladire are semnificatia ei, chiar daca nu si spectaculozitatea altor sedii de institutii publice, fiind, totusi, una dintre cele mai importante constructii in stil modernist din Romania.

Această initiativă a fost continuată de guvernul Ciolos si, apoi, de guvernul Ponta.

Tinand seama de atmosfera amicală in care s-au desfăsurat protestele de aseară, de ambianta de dialog intre jandarmi si cei 25 000 de reprezentanti ai diasporei si ai societătii civile din România, imi permit să sugerez ca ziua de 10 august să fie stabilită, prin lege (eventual printr-un referendum de revizuire a Constitutiei) ca Zi a Portilor Deschise la guvern”, a scris fostul premier Adrian  Năstase pe blogul său.

Giorgiana Radu, AMPress

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More