• Home
  • Prima
  • Fifor îi cheamă în PSD pe revoltații din ALDE. Tăriceanu a pus în pericol țara

Fifor îi cheamă în PSD pe revoltații din ALDE. Tăriceanu a pus în pericol țara

mihai fifor 1

Mihai Fifor, unul din cei trei mari ca funcție în PSD a transmis pe Facebook un mesaj. Principalii ”andrisanți” sunt membrii ALDE care au ușa deschisă la PSD. Ministrul de Externe Ramona Mănescu a demisionat deja din ALDE, păstrându-și funcția, iar mulți se despart greu de funcții, acuzându-l pe Tăriceanu de jocuri murdare, ceea ce-i ține lipiți de posturile dependente de guvernare.

„Și eu și colegii mei am primit zilele acestea mesaje și semnale de la membrii ALDE care ne-au spus că nu înțeleg ce se întâmplă și ce jocuri face domnul Tăriceanu, scrie Fifor pe Facebook. Este îngrijorător că nici măcar în interiorul propriului partid nu a putut explica în mod coerent această mișcare. Însă românii merită și au dreptul să știe ce anume l-a determinat să fugă de la guvernare, din moment ce nici propriul „vis prezidențial” pare că nu mai e motivul. Așteptăm un moment de luciditate din partea domniei sale.

Până atunci, certitudinile sunt următoarele:

1. PSD va continua guvernarea de care domnul Tăriceanu a fugit.

2. Ușa noastră este deschisă tuturor colegilor din ALDE care nu sunt dispuși să accepte să fie sacrificați în numele intereselor ascunse ale domnului Tăriceanu.

3. Istoria ne-a învățat că atunci când un om politic face o mișcare de asemenea anvergură, care pune în pericol stabilitatea țării și periclitează nu doar propriul partid, ci și propria carieră politică, înseamnă că motivele sunt menite să rămână bine ascunse și să servească, de fapt, altora”.

Situația guvernării pare certă pentru liderii PSD, mai ales că mari modificări nu se pot face în proximitatea alegerilor prezidențiale. Opoziția se agită dar nu pare convinsă în totalitate că preluarea rezultatelor unei guvernări dezastruoase îi aduce avantaje electorale pe ultima sută de metri.

C. Zamfir, AMPress

Parteneri